نتایج درخشان دبیرستان سلام صادقیه در المپیادهای علمی سال 93
نتایج درخشان دبیرستان سلام صادقیه در مرحله دوم المپیاد کشوری با 7 قبولی

اردوي مشهد مقدس(پايه اول)
تصاوير اردوي مشهد بر روي سايت قرار گرفت

اردوي زيارتي سياحتي مشهد مقدس طبق سنت هر ساله دبيرستان سلام صادقيه پس از يك هفته اردوي درسي سنگين و نفس گير براي آمادگي آزمون نشانه برگزار گرديد و اكثر دانش آموزان پايه اول در اين اردو شركت كردند.

تصاوير زيباي اين اردو در بخش آلبوم قرار گرفت كه در سربرگ امكانات سايت قرار دارد.

انتخابات شوراي دانش آموزي
اسامي برگزيدگان شوراي دانش آموزي

طبق سنت هرسال انتخابات شوراي دانش آموزي پس از تبليغات وسيع كانديدا ها در محيط مدرسه به پايان رسيد و پس از شمارش آرا نمايندگان برگزيده مشخص شدند. براي تماشاي تصاوير به بخش آلبوم در سربرگ امكانات سايت وارد شويد.

برنامه هفتگي سال تحصيلي (جديد)
برنامه هفتگي بر روي سايت قرار گرفت

برنامه هفتگي سال تحصيلي با آخرين تغييرات صورت گرفته در تاريخ 14 مهر بر روي سايت قرار گرفت.

اين برنامه شامل تمامي كلاسهاي برگزار شده در هر پايه ، زمان كلاسها و زمان زنگ هاي تفريح مي باشد.

براي توضيحات بيشتر و مشاهده و دريافت فايل PDF برنامه هفتگي به ادامه مطلب برويد.

كسب هشت مدال رنگارنگ المپياد
1 مدال طلا،6 مدال نقره و 1 مدال برنز

پس از قبولي 136 نفر از دانش آموزان در مرحله اول المپيادهاي كشوري كه خود ركورد بي نظيري به حساب مي آيد (كه به تفكيك در جدول زير آمده است) ، تعداد 8 نفر از دانش آموزان با قبولي در مرحله دوم جواز حضور در مرحله پاياني و كسب مدال را كسب كردند. كه تمامي اين دانش آموزان توانستند مدال هاي رنگارنگي را براي خود و دبيرستان به ارمغان بياورند.

كسورات نمرات انضباطي
نحوه محاسبه نمره انضباطي دانش آموزان

نمرات انضباطي دانش آموزان در سال تحصيلي براساس جدولي كه در ادامه مطلب قرار دارد تعيين مي گردد.

...ادامه مطلب

براي مشاهده آرشيو قبولي ها روي عكس زير كليك كنيد :

باشگاه رتبه آفرينان كنكور هاي سراسري ادوار گذشته دبيرستان سلام صادقيه :

رتبه هاي تك رقمي كنكور ، رتبه هاي دو رقمي كنكور ، رتبه هاي سه رقمي كنكور چه كساني هستند ؟

با كليك بر روي عكس هاي زير افراد برتر كنكور را بشناسيد.

دبيرستان سلام صادقيه  مفتخر به حضور در همه ي عرصه هاي المپياد ، ربوكاپ

مسابقات بين المللي IMC ، ورزشي ، فرهنگي و پژوهشي در سطح ملي و بين الملي مي باشد.

كه در عكس هاي زير ميتوانيد بخش محدودي از افتخارات دبيرستان سلام صادقيه را مشاهده كنيد

(براي ديدن آرشيو ، روي عكس مربوطه كليك نماييد.)

از اينكه از سايت دبيرستان سلام صادقيه ديدن نموديد كمال تشكر را داريم. بخش IT دبيرستان سلام صادقيه.